Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Privacyverklaring

Hondentrimsalon “FELLOW” gevestigd op Vledderdiep 39 te Nieuw Weerdinge ingeschreven onder het KVK-nummer 52133818.

In verband met de nieuwe wetgeving, AVG)  leg ik U door middel van deze privacyverklaring uit welke persoonsgegevens ik gebruik en met welk doel.

Uw persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen, tenzij dit wettelijk verplicht is of noodzakelijk is om een dienst te kunnen verlenen (denk aan het verzenden van bestellingen en facturen).

Er wordt alleen gebruik gemaakt van de persoonsgegevens die nodig zijn om de dienst te kunnen verlenen. Indien noodzakelijk wordt uw toestemming gevraagd voor het verwerken van uw gegevens.

Er worden passende beveiligingsmaatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen en we eisen dat ook van b.v. Stagiaires.

Uw recht wordt gerespecteerd om uw persoonsgegevens op aanvraag in te zien, te wijzigen of te verwijderen.

In de trimsalon worden uw persoonsgegevens gebruikt om contact met u op te nemen wanneer uw huisdier klaar is, om een afspraak te maken/wijzigen, om contact met u op te nemen indien er vragen zijn tijdens de behandeling, voor het versturen van b.v. Foto’s Voor en Na behandeling. Voor het beantwoorden van vragen en het afhandelen van klachten.

De persoonsgegevens die ik hiervoor gebruiken zijn:

 • Naam, adres, woonplaats
 • Telefoonnummer
 • Email
 • Naam huisdier
 • Leeftijd huisdier
 • Geslacht van het huisdier
 • Soort en ras van het huisdier
 • Bijzonderheden van het huisdier
 • Dierenarts van uw huisdier
 • Datum van de trimafspraak (i.v.m. Trimfrequentie)
 • Op de klantenkaart staat wat voor trimbehandeling uw huisdier heeft gehad en hoe hij of zij dat heeft ervaren.

Uw persoonsgegevens worden bewaard d.m.v. Een klantenkaart in het klantenbestand, indien gewenst kunt u deze gegevens inzien. Wij hebben op het moment geen digitaal klantenbestand.

Tijdens de trimbehandeling en/ of activiteiten etc. kunnen foto’s gemaakt worden met als mogelijk doel deze op onze social mediakanalen (Website/Facebook/ Instagram/ Twitter) te publiceren. Dit kunnen opnamen zijn van de activiteit, (uw) dieren en/ of een sfeerimpressie. U wordt hierover vooraf geïnformeerd, net als over ons Privacy Statement. Als hiertegen protest wordt gemaakt door de bezoeker, worden deze foto’s niet geplaatst. Deze toestemming kan op elk moment worden ingetrokken, de foto(s) zullen daarop vanzelfsprekend worden verwijderd.

Bewaartermijn

Hondentrimsalon “FELLOW” bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk. Wij hanteren de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar voor al uw persoonsgegevens.

 

Akkoord voor het noteren van uw gegevens …………

 

Akkoord voor het nemen en plaatsen van foto’s op social media ………………

 

Ontvangen en Akkoord voor Leveringsvoorwaarden …………………..

 

Naam ………………………………………….

 

Datum……………………….                                           Plaats …………………………………………..